menu

SEO Kickstarter Traject

seo kickstarter

Een maatwerk SEO-strategie + 1:1 begeleiding en feedback tijdens de uitvoering

seo kickstarter

Je hebt het web afgestruind, zoekende naar dé strategie die bij je bedrijf past. Je voelt de urgentie om te investeren in langetermijn marketingkanalen waar je op kunt bouwen, maar je wilt het wél goed aanpakken.

Behoefte aan een lang en intensief traject heb je niet. Gewoon de beste SEO-strategie waarmee je je doelen gaat behalen, om de week een 1:1 met je SEO cheerleader, en en alle handvatten die je nodig hebt om zelf (maar wel onder begeleiding) doelgericht aan de slag te kunnen gaan.

Als dit herkenbaar voor je is, dan is het SEO Kickstarter Traject van 6 maanden iets voor jou.

Die nieuwe klanten komen niet vanzelf aanwaaien. Maar iedere dag aan je marketing werken zie je ook niet zitten.

Je hebt een solide aanbod, maar hebt op dit moment moeite om meer klanten te bereiken.

Je hebt geen behoefte om heel veel tijd kwijt te zijn aan je marketing. En het liefste houd je je bezig met je eigen werkzaamheden - want daar ligt je passie.

Je hebt een bak vakkennis waar je 'u' tegen zegt, en hebt er oren naar om dat om te zetten in een duurzame marketingstrategie waar je iedere maand weer nieuwe klanten mee aantrekt.

Geschikt voor de zelfstandig ondernemer die alle concurrenten wil laten zien wie nu écht de meeste kennis en ervaring heeft (dat ben jij, natuurlijk).

FABIËNNE VAN DER GRAAFF

“Onlangs volgde ik het SEO Kickstarter traject. Binnen één maand had ik een concreet plan hoe ik aan de slag kon om online beter zichtbaar te worden met mijn bedrijf als interieurstylist. Manouk gaf mij de juiste handvatten om mijn SEO aan te pakken! Thank you Manouk!” 

pip ryan

“Next review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

whitney fischer

“Another review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

... je behoefte hebt aan maatwerk én begeleiding

... je je kostbare tijd direct wilt inzetten voor groei

... je in 6 maanden tijd écht resultaat wilt boeken

dit is wat voor jou als...

SEO-strategie op maat

handige planning in trello

6 maanden 1:1 begeleiding

6 maanden strategische ondersteuning

in 6 maanden consistente zichtbaarheid

Ik stuur je een vragenlijst waarmee ik zoveel mogelijk informatie krijg over jou en je bedrijf. De vragen die ik daarna nog heb stel ik in de online kick-off sessie. 

Samenwerken. en dan?

SEO Kickstarter

1. Kick-off sessie

2. SEO-strategie op maat

Tijdens de eerste 1:1 sessie loop ik je door de maatwerk strategie heen, en bepalen we samen welke stappen je in de daaropvolgende periode gaat zetten. Oftewel, we werken samen in sprints. Je hebt een optie tussen één of twee 1:1 sessies per maand.

Ik stel een maatwerk SEO-strategie voor je website op. Alle te zetten stappen zet ik alvast in jouw persoonlijke Trello-bord. Op het bord vind je de planning, linkjes naar alle documenten (zoekwoorden analyse, nulmeting etc.) en zal fungeren als startpunt voor onze 1:1 sessies.
3. Aan de slag

Investering: € 500,- ex. btw per maand

glenn van der wiel

nancy geerts

Beike Looijse

“Ik heb nu een mooi strategisch plan omdat Manouk zich ook echt in mijn bedrijf verdiept heeft. Had ik zelf nooit zo kunnen uitdokteren. Echt een aanrader!”

resultaten

“Na een uitgebreid onderzoek krijg je via een fijne presentatie met een uitgebreide plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Kortom: heel erg tevreden!”

"Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt!"

In de afgelopen 11+ jaar heb ik voor de meest uiteenlopende merken mogen helpen met het behalen van grote omzetten vanuit organisch verkeer.

De werkwijzen van mijn werkgevers spraken mij niet aan: onnodig ingewikkeld, puur gefocust op de quick fixes en verre van duurzaam. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: simpel, snel en vooral gefocust op resultaat. Volgens die SEO-methode werk ik al jaren met succes. Nu is het tijd voor jou om met weinig moeite óók zichtbaar en consistent meer klanten aan te trekken uit Google.

Hi! Ik ben Manouk, en met mijn bewezen SEO-methode help ik je met minder content consistent méér leads aantrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een gratis strategiegesprek

Of je nu liever zelf aan de slag wilt met SEO, het liever uitbesteedt of het graag samen wilt doen. Ik laat je in een strategiegesprek zien waar je kansen liggen op het gebied van SEO, en hoe ik je eventueel kan helpen. Natuurlijk geheel vrijblijvend!