SEO Kickstarter

seo kickstarter

Een strategisch plan op maat waar jij mee aan de slag kunt

seo kickstarter

Je hebt het web afgestruind, zoekende naar dé strategie die bij je branche past. Je voelt de urgentie om te investeren in langetermijn marketingkanalen, maar je wilt het wél goed aanpakken.

Behoefte aan een lang traject heb je niet. Gewoon de beste strategie die bij je website en doelen past, een lijst met toepasbare to do's die je eenvoudig zelf kunt gaan oppakken en het stukje kennis dat je daarvoor nodig hebt.

Oh, en het liefst ontvang je alles zo snel mogelijk.

Je wilt zelf starten met SEO, maar wel de kennis en een strategisch plan op maat ontvangen.

Je hebt een solide aanbod, maar hebt op dit moment moeite om meer klanten te bereiken.

Je hebt geen behoefte om heel veel tijd kwijt te zijn aan je marketing. En het liefste houd je je bezig met je eigen werkzaamheden - want daar ligt je passie.

Je hebt een bak vakkennis waar je 'u' tegen zegt, en hebt er oren naar om dat om te zetten in marketing waar je iedere maand weer nieuwe klanten mee aantrekt.

Geschikt voor de zelfstandig ondernemer die alle concurrenten wil laten zien wie nu écht de meeste kennis en ervaring heeft (jij natuurlijk, duh).

... je ASAP wilt beschikken over een plan en kennis.

... je zelf aan de slag wilt met een stappenplan op maat.

... je geen behoefte hebt om SEO uit te vogelen.

dit is wat voor jou als...

Beschikbaarheid:
Mei: 1 plek
Juni: 1 plek
Juli: 2 plekken

Online kick-off sessie

SEO-strategie op maat

online presentatie

alle nodige kennis

We starten met een online kick-off sessie. Hierin vraag ik je het hemd van je lijf: deze informatie gebruik ik om de best passende strategie voor je op te stellen.

De strategie zet ik om in doelgerichte stappen die jij 100% zelf kunt zetten. Alles wat je nodig hebt om het uit te voeren lever ik bij je aan.

De inhoud van de SEO-strategie op maat + alle nodige kennis neem ik met je door tijdens de online presentatie. Daarna kun je direct aan de slag!

seo kickstarter

seo-strategie op maat

glenn van der wiel

nancy geerts

Beike Looijse

“Ik heb nu een mooi strategisch plan omdat Manouk zich ook echt in mijn bedrijf verdiept heeft. Had ik zelf nooit zo kunnen uitdokteren. Echt een aanrader!”

resultaten

“Na een uitgebreid onderzoek krijg je via een fijne presentatie met een uitgebreide plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Kortom: heel erg tevreden!”

"Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt!"