SEO Kickstarter

seo kickstarter

binnen één maand een maatwerk strategisch SEO-plan waar jij gegarandeerd zelf mee aan de slag kunt

Je voelt weer de vrijheid om het grote overdeel van je werkweek te spenderen aan je passie, in plaats van continu afgeleid te worden door de drang om content te maken voor al je verschillende marketingkanalen.

Je laat generieke verkoopstrategieën achter je omdat het niet rendabel is, en veel te weinig oplevert. Je wilt op een effectieve manier hoogwaardige klanten aantrekken. En naar een volgend niveau binnen je bedrijf gaan betekent óók een volgend niveau qua marketing.

Je staat 100% achter je marketinguitingen, en bent klaar met het voeren van oppervlakkige marketing waarbij je ontrouw bent aan wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Je gelooft en ervaart dat je nieuwe klanten kunt aantrekken door te geven voor je gaat nemen. 

En niet geheel onbelangrijk: effectieve marketing kostte je nog nooit zó weinig tijd.

hoe zou het voelen om te stoppen met het dagelijks maken en verspreiden van wegwerp content?

seo kickstarter

Je hebt het web afgestruind, zoekende naar dé strategie die bij je bedrijf past. Je voelt de urgentie om te investeren in langetermijn marketingkanalen waar je op kunt bouwen, maar je wilt het wél goed aanpakken.

Behoefte aan een lang traject heb je niet. Gewoon de beste SEO-strategie waarmee je je doelen gaat behalen, een lijst met toepasbare to do's die je zelf kunt toepassen en alle handvatten die je nodig hebt om zelf effectief aan de slag te kunnen gaan.

Als dit herkenbaar voor je is, dan is het eenmalige SEO Kickstarter Traject iets voor jou.

Die nieuwe klanten komen niet vanzelf aanwaaien. Maar iedere dag aan je marketing werken zie je ook niet zitten.

Je hebt een solide aanbod, maar hebt op dit moment moeite om meer klanten te bereiken.

Je hebt geen behoefte om heel veel tijd kwijt te zijn aan je marketing. En het liefste houd je je bezig met je eigen werkzaamheden - want daar ligt je passie.

Je hebt een bak vakkennis waar je 'u' tegen zegt, en hebt er oren naar om dat om te zetten in een duurzame marketingstrategie waar je iedere maand weer nieuwe klanten mee aantrekt.

Geschikt voor de zelfstandig ondernemer die alle concurrenten wil laten zien wie nu écht de meeste kennis en ervaring heeft (dat ben jij, natuurlijk).

FABIËNNE VAN DER GRAAFF

“Onlangs volgde ik het SEO Kickstarter traject. Binnen één maand had ik een concreet plan hoe ik aan de slag kon om online beter zichtbaar te worden met mijn bedrijf als interieurstylist. Manouk gaf mij de juiste handvatten om mijn SEO aan te pakken! Thank you Manouk!” 

pip ryan

“Next review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

whitney fischer

“Another review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

... je behoefte hebt aan een maatwerk stappenplan

... je je kostbare tijd effectief wilt inzetten voor groei

... geen puf hebt voor nóg een online cursus zonder effect

dit is wat voor jou als...

SEO-strategie op maat

SEO-contentplanning in trello

overzicht met gratis tools

snel zelf aan de slag

bonus: 2 extra 1:1 sessies

We starten met een online kick-off sessie waarin ik je allerlei vragen stel over je bedrijf, website, marketing en doelen. Deze informatie gebruik ik om de best passende strategie voor je op te stellen.

De strategie zet ik om in effectieve stappen die jij 100% zelf kunt uitvoeren. Alles wat je nodig hebt lever ik bij je aan in een overzichtelijk Trello-bord.

De inhoud van de SEO-strategie + alle nodige kennis neem ik met je door tijdens een online 1:1 sessie. Vanaf dit punt kun je zelf aan de slag.

Na het presenteren van de maatwerk strategie heb je de mogelijkheid om tweemaal een 1:1 sessie van 30 minuten te boeken, in het geval je ergens niet uit komt.

seo kickstarter

in een notendop

glenn van der wiel

nancy geerts

Beike Looijse

“Ik heb nu een mooi strategisch plan omdat Manouk zich ook echt in mijn bedrijf verdiept heeft. Had ik zelf nooit zo kunnen uitdokteren. Echt een aanrader!”

resultaten

“Na een uitgebreid onderzoek krijg je via een fijne presentatie met een uitgebreide plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Kortom: heel erg tevreden!”

"Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt!"

plan hier je call