SEO Kickstarter Traject

seo kickstarter

Maatwerk SEO-strategie +
1:1 begeleiding

Je voelt weer de vrijheid om het grote overdeel van je werkweek te spenderen aan je passie, in plaats van continu afgeleid te worden door de drang om content te maken voor al je verschillende marketingkanalen.

Je laat generieke verkoopstrategieën achter je omdat het niet rendabel is, en veel te weinig oplevert. Je wilt op een effectieve manier hoogwaardige klanten aantrekken. En naar een volgend niveau binnen je bedrijf gaan betekent óók een volgend niveau qua marketing.

Je staat 100% achter je marketinguitingen, en bent klaar met het voeren van oppervlakkige marketing waarbij je ontrouw bent aan wie je bent en waar je bedrijf voor staat. Je gelooft en ervaart dat je nieuwe klanten kunt aantrekken door te geven voor je gaat nemen. 

En niet geheel onbelangrijk: effectieve marketing kostte je nog nooit zó weinig tijd.

Hoe zou het voelen om te stoppen met het dagelijks maken en verspreiden van wegwerp content?

seo kickstarter

Je hebt het web afgestruind, zoekende naar dé strategie die bij je bedrijf past. Je voelt de urgentie om te investeren in langetermijn marketingkanalen waar je op kunt bouwen, maar je wilt het wél goed aanpakken.

Behoefte aan een lang traject heb je niet. Gewoon de beste SEO-strategie waarmee je je doelen gaat behalen, om de week een 1:1 met je SEO cheerleader, en en alle handvatten die je nodig hebt om zelf (maar wel onder begeleiding) doelgericht aan de slag te kunnen gaan.

Als dit herkenbaar voor je is, dan is het SEO Kickstarter Traject van 6 maanden iets voor jou.

Die nieuwe klanten komen niet vanzelf aanwaaien. Maar iedere dag aan je marketing werken zie je ook niet zitten.

Je hebt een solide aanbod, maar hebt op dit moment moeite om meer klanten te bereiken.

Je hebt geen behoefte om heel veel tijd kwijt te zijn aan je marketing. En het liefste houd je je bezig met je eigen werkzaamheden - want daar ligt je passie.

Je hebt een bak vakkennis waar je 'u' tegen zegt, en hebt er oren naar om dat om te zetten in een duurzame marketingstrategie waar je iedere maand weer nieuwe klanten mee aantrekt.

Geschikt voor de zelfstandig ondernemer die alle concurrenten wil laten zien wie nu écht de meeste kennis en ervaring heeft (dat ben jij, natuurlijk).

FABIËNNE VAN DER GRAAFF

“Onlangs volgde ik het SEO Kickstarter traject. Binnen één maand had ik een concreet plan hoe ik aan de slag kon om online beter zichtbaar te worden met mijn bedrijf als interieurstylist. Manouk gaf mij de juiste handvatten om mijn SEO aan te pakken! Thank you Manouk!” 

pip ryan

“Next review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

whitney fischer

“Another review. She and her team really took the time to dig deep and discover our brand’s story. Our business has seen amazing growth since launching our new website words.” 

... je behoefte hebt aan maatwerk én begeleiding

... je je kostbare tijd direct wilt inzetten voor groei

... je in 6 maanden tijd écht resultaat wilt boeken

dit is wat voor jou als...

SEO-strategie op maat

SEO-contentplanning in trello

overzicht met gratis tools

om de week een 1:1 sessie

6 maanden strategische ondersteuning

In de eerste maand vraag ik je een online vragenlijst in te vullen, zodat ik mij goed kan inlezen en voorbereiden voor de kick-off sessie. Daarin stel ik mijn overige vragen, waarna ik aan de slag met het opstellen van de SEO-strategie voor je website.

Tijdens de eerste 1:1 sessie (maand 2) loop ik je door de maatwerk strategie heen (in Trello en Drive), en bepalen we samen welke stappen je in de daaropvolgende twee weken gaat zetten. Oftewel, we werken met sprints.

Vanaf de eerste sessie spreken we elkaar om de week. We kijk onder andere samen naar je website, de planning, je geschreven teksten en bepalen wat de volgende te zetten stappen zijn. Zo komen we sprint na sprint dichter bij het doel: zichtbaar zijn voor je potentiële klanten, consistent nieuwe leads aantrekken én meer organische verkopen behalen.

seo kickstarter

in een notendop

Eerst volgende beschikbaarheid: juni 2024.

glenn van der wiel

nancy geerts

Beike Looijse

“Ik heb nu een mooi strategisch plan omdat Manouk zich ook echt in mijn bedrijf verdiept heeft. Had ik zelf nooit zo kunnen uitdokteren. Echt een aanrader!”

resultaten

“Na een uitgebreid onderzoek krijg je via een fijne presentatie met een uitgebreide plan van aanpak waarmee je aan de slag kan. Kortom: heel erg tevreden!”

"Wanneer je SEO wilt toepassen zou ik zeker even Manouk een mailtje sturen met de vraag wanneer ze plek heeft! Super fijne samenwerking gehad, bedankt!"

In de afgelopen 11+ jaar heb ik voor de meest uiteenlopende merken mogen helpen met het behalen van grote omzetten vanuit organisch verkeer.

De werkwijzen van mijn werkgevers spraken mij niet aan: onnodig ingewikkeld, puur gefocust op de quick fixes en verre van duurzaam. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: simpel, snel en vooral gefocust op resultaat. Volgens die SEO-methode werk ik al jaren met succes. Nu is het tijd voor jou om met weinig moeite óók zichtbaar en consistent meer klanten aan te trekken uit Google.

Hi! Ik ben Manouk, en met mijn bewezen SEO-methode help ik je met minder content consistent méér leads aantrekken.

Plan hier een gesprek in