SEO content marketing toolbox

freebies

The
Wednesday
Five

nieuwsbrief

Om de week stuur ik op woensdag een kort-maar-krachtige update met the 5 latest op het gebied van SEO, content marketing, must-know nieuws, must-read boeken, must-listen podcasts en must-view video’s.

Als een SEKOIA insider hoor je ook als eerste over nieuwe diensten en exclusieve aanbiedingen die alleen de mensen in mijn e-mail lijst ontvangen!

SEO-tool: UberSuggest

Laadtijd website: GTMetrix

SEO-data: Google Search Console

Wordpress SEO: Rank Math SEO

Heb je besloten om de content op je website goed zichtbaar te maken voor je doelgroep, maar weet je niet welke tools je daarbij kunnen helpen? 

Hier vind je mijn favoriete technische en content SEO-tools die de weg naar meer klanten uit Google een stuk sneller en makkelijker maakt! Alle tools met een vinkje zijn volledig gratis te gebruiken.

P.S. zoek je een (gratis) tool voor een SEO-optimalisatie, maar staat ie niet in deze lijst? Stuur mij dan even een e-mail, en ik help je graag op weg.
Handige
SEO-tools

SEO

Autocomplete: Answer The Public

Duplicate content: Siteliner

Local SEO: Google Mijn Bedrijf

Website crawler: Screaming Frog

E-mailmarketing: Mailblue

Podcasting: Podcasters

Audio/video edit: Davinci Resolve

Podcast transcripting: Castmagic

Online marketing maakt het nu gemakkelijker dan ooit om je ideale klanten te bereiken. Toch ervaren veel ondernemers moeilijkheden bij het vinden van de juiste mix tussen de vele beschikbare marketingkanalen.

Bij SEKOIA maken we uitsluitend gebruik van organische marketingkanalen. Ben je benieuwd naar de tools die ik hanteer of zoek je zelf handige hulpmiddelen om je contentmarketing effectiever aan te pakken?

Alle tools met een vinkje zijn gratis te gebruiken. Voor de overige tools wordt een maandelijkse vergoeding gevraagd, maar deze zijn altijd redelijk laag geprijsd.

Must-have marketingtools

marketing

Van kennis naar goud

de podcast
soon

Paste your form code here by placing an embed box