menu

Het verhaal achter SEKOIA

over

Ik help bewuste merken de zichtbaarheid geven die zij verdienen zodat zij gezien worden als dé speler met de meeste inhoudelijke kennis in hun branche. Minder wegwerp content, méér focus op het zenden van kwalitatieve en relevante content zonder verloopdatum.

Daarnaast gebruik ik mijn podium om mensen te inspireren over het maken van meer bewuste keuzes in het dagelijks leven. Want naast het vinden en implementeren van meer duurzame marketingstrategieën, ben ik ook actief bezig met duurzamer leven en consumeren in mijn dagelijks leven.

Ik ben Manouk Keurntjes,
SEO content strateeg,
en gedreven ondernemer in mijn vakgebied sinds 2014.

over manouk

Je kennis heeft je gebracht waar je nu staat. Laat die kennis niet langer alleen voor je klanten werken, maar ook voor jou.

Door aan een sterke online zichtbaarheid te bouwen door middel van het delen van je kennis op een strategische manier, ga je consistent nieuwe klanten aantrekken zonder nog langer tijd te verspillen aan het ontwikkelen van wegwerp content.

De berg kennis achter ieder bedrijf is puur goud waard. Niet alleen voor de klanten die ermee geholpen worden - maar óók als je meest solide marketingtool.

Een paar jaar geleden zag ik het ondernemerschap niet meer zitten. Ik was afgepeigerd omdat ik mij verplicht voelde om dezelfde achterhaalde wegwerp marketingstrategieën te gebruiken die door de 'meest succesvolle online ondernemers' gehanteerd werden. En dat terwijl ik als ervaren SEO specialist beter wist.

Als ik terugkijk op mijn leven, dan ben ik altijd tegendraads geweest. Behalve op het ondernemersvlak, omdat ik bang was om te falen. Nu laat ik mijn visie niet meer beïnvloeden door anderen. Wat daarin voor mij het verschil maakte, is dat ik nu realiseer dat mijn kennis mijn grootste goud is.

SEKOIA (afkomstig van de sequoia boom) staat voor de kracht van de natuur. Groeien door de beste bouwstoffen toe te laten en te gebruiken - en alles wat niet helpt los te laten.  Met SEKOIA help ik je bedrijf groeien door je grootste kracht - je kennis - uit te bouwen tot je meest effectieve marketingkanaal.

Over SEKOIA

Laat mij je helpen met het maximaal implementeren en verspreiden van je kennis op de plekken waar je doelgroep zich bevindt. Zonder pushy te zijn: puur via duurzame, organische marketingkanalen. Zodat jij zichtbaar bent door je talent.

SEKOIA Agency biedt meerdere oplossingen aan. Benieuwd welke oplossing bij jou past? Boek een gratis call - en ik loop je door de opties.

Je wilt meer dan 'gewoon een speler in je branche' zijn. Bij een zoektocht naar een stukje informatie of oplossing voor een vraag of probleem in jouw area of expertise wil je dat jouw bedrijf zichtbaar is.

Als ondernemer wil jij je tijd spenderen aan je bedrijf. Of aan het aanscherpen van je expertise om zo nog meer mensen te kunnen helpen met je superpower: je kennis.

Je wilt de autoriteit binnen je vakgebied worden - óf die troon gaan claimen. Wat als je doelgroep je weet te vinden als degene in je branche met de beste inhoudelijke kennis? Dat is de kracht van SEO.

De waarde van kennis terugbrengen binnen je bedrijf - waardoor je gevonden wordt door nieuwe klanten.

mijn missie

... waardoor het tijd werd voor een ander jasje: SEKOIA. Een nieuw hoofdstuk waarbij de focus op het helpen van bewuste merken ligt.

2023

Today

Mijn passie voor het delen van mijn kennis leidde naar de launch van School of SEO. Wat begon met het aanbieden van cursussen groeide naar een SEO content agency...

2020

School of SEO

Na een paar jaar bijklussen naast een baan ging ik verder als freelance SEO specialist. Mijn eerste getekende droomklanten waren o.a. Kek Mama & Flow.

2016

Solopreneur

Een eerste baan bij een marketing agency leverde veel kennis en inzichten op. Ik wilde meer ervaring  opdoen. Mijn eerste betaalde sidejobs  werden een feit.

2014

The sidejobs

... waardoor ik stage liep bij een fashion platform en ik leerde hoe ik artikelen gebaseerd op zoekwoorden kon schrijven. SEO and I never parted ways since then.

2013

How I met SEO

Tijdens mijn studie (IMEM, Breda University) was ik volledig overtuigd dat ik óf filmregisseur, óf hoofdredacteur van een modeblad zou worden....

2009

The student

mijn carrière

diensten

Waar ben je naar op zoek?

Transformeer middels mijn bewezen SEO-strategie je opgedane kennis en expertise in je vakgebied om tot een lange termijn marketingmethode waarmee je nu - maar ook over jaren nieuwe klanten aantrekt.