menu

Wekelijks nieuwe leads door minder content te creëren volgens een simpele SEO methode

SEKOIA Academy

Meld je nu aan met een flinke Early Bird korting voor de ronde van 29 mei 2024 - maximaal 15 deelnemers per ronde!

Meld je nu met korting aan voor de ronde van 24 juli 2024 - maximaal 15 deelnemers per ronde!

de seo academy voor bewuste ondernemers

Je bent gaan ondernemen om een bepaalde vorm van vrijheid te ervaren. Meer vrije tijd, of zelfs een passief inkomen. Maar die vrijheid die je 'beloofd' is als ondernemer, daar merk je weinig van.

Dag in, dag uit houd jij je bezig met het maken van nieuwe content. Stories die binnen 24 uur verdwijnen. Reels die amper gezien worden. Advertenties die je klauwen met geld kosten. Je kunt het amper bijbenen en verliest jezelf in het proces. Waarom ben je hier aan begonnen?

Om je heen lijkt iedereen succesvol te zijn, behalve jij. Droom jij van een bedrijf die werkt voor jou, in plaats van dat jij je uit de naad werkt en geen stap verder lijkt te komen? Dan is het NU tijd voor een nieuwe strategie.

Nóg meer tijd besteden aan marketing zie je al helemaal niet zitten. Integendeel, het liefste zou je er maximaal een paar uur per week kwijt aan willen zijn. En dan natuurlijk wél met zichtbaar resultaat. 

Durf jij het aan om een half jaar lang één uur per week tijd te investeren, waardoor je weer met een fijn en voldaan gevoel aan je eigen marketing werkt omdat het voor je werkt.  En dat zonder iedere dag nieuwe content te maken.

Je bent nu alleen zichtbaar wanneer je nieuwe content publiceert of op de adverteerknop drukt.

Vanuit mijn ervaring heb ik gezien hoe mijn klanten enorm hebben kunnen groeien door hun unieke kennis te vertalen naar een effectieve SEO-strategie waarmee zij consistent nieuwe klanten aantrekken. Nu is het tijd voor jou om altijd zichtbaar te zijn - ook als je even geen nieuwe content maakt.

Je snakt naar minder content ontwikkelen, in plaats van nog meer werk op je te nemen

Je verlangt naar meer zichtbaarheid en beperkt je nu tot de trendy kanalen

Je hebt unieke kennis dat simpel door te vertalen is naar vindbare SEO content

Hoe lang blijf jij je huidige marketing strategie nog vervloeken?

Vergeet niet dat je bent gaan ondernemen om zelf de touwtjes in handen te hebben. Als jij nu veel tijd en energie steekt in marketing dat weinig of zelfs geen klanten oplevert, waarom blijf je dan je eigen succes saboteren?

Omdat er tig vormen van online marketing zijn waarbij 24/7 betrokkenheid een eis tot succes is, betekent niet dat je verplicht bent om zeeën met tijd te steken aan het maken van ineffectieve content om consistent je aanbod te verkopen aan nieuwe klanten.

Levert de tijd en energie die je in je huidige marketing steekt consistent iets op?

seo seo seo

SEO is the answer

In de SEKOIA Academy leer je hoe je jouw bak met vakkennis om kunt zetten in marketingstrategie dat werkt vóór jou, in plaats van dat jij geleefd wordt door je eigen marketing. Wat ik van je vraag? Een commitment van één uur per week, voor 6 maanden.De vraag is alleen: hoe weet je naar welke content jouw specifieke doelgroep verlangt? En hoe richt je deze content optimaal in op je website, zodat Google én je potentiële klanten vol interesse ieder stukje tekst op je website absorberen en waarderen?

Bij SEO draait het niet om hoeveel content je deelt, maar om wélke content.

Je hebt al een streepje voor, omdat je heel veel inhoudelijke kennis hebt over een bepaald vakgebied of branche.

Durf je deze kleine tijdsinvestering aan? Meld je dan aan vóór: startdatum 24 juli 2024 (max. 15 plekken beschikbaar).

Claim één van de plekken ->

Je start met het begrijpen en toepassen van mijn bewezen én makkelijke SEO-methode door middel van 6 video modules en tools.

Duik in de how-to-library vol simpele maar handige DIY video's, bonus lessen en extra tips & tools zodat je in zo min mogelijk tijd zichtbaar resultaat kunt boeken. Deze wordt continu aangevuld!
 
Bekijk de bonus masterclasses van mijn favoriete ondernemers die zich specialiseren in andere marketingvormen - die perfect aansluiten bij een lange termijn marketingstrategie.

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Dan hoor ik het graag actieve SEO-community, en help ik je verder!


Hoe werkt de SEKOIA Academy?

sekoia academy

De modules en opdrachten voer je uit op je eigen tempo, met als resultaat een SEO-contentmarketing strategie volgens mijn bewezen SEO-methode. 

Geschikt voor ondernemers die binnen 6 maanden hun eigen vakkennis om willen zetten in een effectieve SEO content strategie, waarmee je consistent nieuwe klanten aantrekt uit Google en je minder afhankelijk bent van andere kanalen.

Start voor 999,- ipv 1299,-. De investering kan in één, drie of 6 termijnen betaald worden.

Tessa veen - Tévé studios

Fabienne Lindenbergh - Stylebyfabie

Zoë Spee - Mad Pack

"De SEKOIA Academy is een leerzame cursus die mijn kennis betreft SEO heeft vergroot en mij handige handvaten heeft gegeven om mijn SEO strategie voor klanten uit te breiden. De video's, stof en checklist zijn een waardevolle toevoeging!"

zij gingen je voor

"Er is een wereld voor mij open gegaan als styliste en ik zie zo ontzettend veel mogelijkheden om niet alleen mijn diensten maar ook mijn producten te presenteren zonder dat ik zoveel aanwezig hoeft te zijn op social media. Manouk haar cursus is ook super mooi, duidelijk en stijlvol ingericht wat het volgen ervan een feestje maakt!"

"Nog nooit was ik zó enthousiast om wat met mijn SEO te doen en voor het eerst heb ik helder wat ik moet doen en hoe. Bij de SEKOIA Academy leer je niet alleen wat SEO is, maar krijg je direct alle handvaten mee om het zelf op te pakken! Elke les is weer goud waard en ik grijp het aan met beide handen!

na de academy...

Sta versteld wat er gebeurt als je kennis en visie dagelijks door je doelgroep gezien wordt

Ervaar het gevoel van extase als je offline bent en je nieuwe aanvragen en aankopen binnen ziet komen

Word de go-to expert in je vakgebied en laat aan iedereen die behoefte heeft aan je kennis je zien

Laat je verwonderen over de hoeveelheid vrije tijd die je hebt omdat je minder content hoeft te maken

Ondervind hoe simpel, tijdsefficiënt en vooral effectief SEO is, waardoor je niet meer zonder wilt

Vier hoe een stukje content je jarenlang een stroom van nieuwe leads en klanten oplevert

Ervaar het gevoel van vrijheid in het ondernemen waar je van droomde voor je besloot om all-in voor jezelf te gaan werken

Het resultaat van mijn SEO-methode

Michelle van Oort

“Dit is een hele fijne en toegankelijke cursus! Manouk neemt je helemaal mee in alle stappen omtrent SEO, zowel theoretisch als praktisch en het is toepasbaar voor iedereen. Dank hiervoor!” 

Zoekwoorden zijn de basis van iedere SEO strategie. Leer hoe je de meest doelgerichte  zoekwoorden voor je aanbod vindt, waarmee je warme doelgroep je weet te vinden.

Module 03: zoekwoorden

Waar sta je nu, en waar wil je heen? Het hebben van laserfocus versnelt hoe snel je resultaat gaat boeken. Waar ga jij je kostbare tijd aan besteden, en met welk doel?

Hoe werkt het claimen van autoriteit in Google? Leer de basis van SEO, en alles wat je moet weten voor je zelf aan de slag kunt met het verhogen van je zichtbaarheid.

Module 01: SEO

de modules

Module 02: focus

Je doel is zichtbaar resultaat, maar hoe kun je dat meten? Na deze module weet je hoe je met gratis tools kunt inzien hoe zichtbaar en succesvol je website is.

Module 06: resultaat

Na deze module weet jij hoe je in weinig tijd SEO-content schrijft (met of zonder AI) dat aantrekkelijk is voor de Google bots én je potentiële klanten.

Tover je lijst met zoekwoorden om in lijst met effectieve stappen. In deze module duiken we samen in de mogelijkheden om je website snel meer zichtbaar te maken.

Module 04: strategie

Module 05: copywriting

Op eigen tempo loop je door 6 modules, die resulteren in een SEO strategie op maat en het hebben van alle kennis en handvatten om in een uur per week een consistente zichtbaarheid in Google te realiseren.

Kisha is een podcastexpert en podcastmanager die ervoor dat jouw podcast 1/3 van je omzet gaat genereren, doormiddel van de know, like & trust factor en om zo continue warme leads te krijgen.

Over Kisha Canwood

Overdag is Tessa Creative Director van TEVE Studios, en in haar vrije tijd een creatieve duizendpoot met haar eigen kookchannel op TikTok en creatieve sidehustles.

Danique is al 8 jaar online campagne en affiliate manager, en houd zich dagelijks bezig met het bouwen van merken, maar ook aan eigen projecten waar ze inkomsten uit haalt.

Over Danique Bras

de masterclasses

Over Tessa Veen

In de SEKOIA Academy vind je bonus masterclasses van de beste marketing en branding experts van Nederland. Om de maand komt er een nieuwe leerzame masterclass bij.

Als marketingstrateeg zet ze haar kennis en ervaring in om vrouwelijke onderneemsters te helpen een winstgevend online aanbod in de markt te zetten en te verkopen, zodat ook zij meer vrijheid en rust ervaren.

Over Thessa de Haan

Wanneer je in de SEKOIA Academy zit vind je met regelmaat een nieuwe masterclass in je dashboard. Alleen van de beste kennisondernemers in hun vakgebied, en altijd met perfecte aansluiting met je SEO.

Coming soon!

Als Pinterest expert en trainer helpt ze A-merken en e-commerce bedrijven in Nederland aan een effectieve Pinterest strategie.

Over Arlette Dijkstra

Alles ter waarde van €2533, nu voor € 799,- (early bird) of in 3 of 6 termijnen.

sekoia academy

Online training met 6 modules bestaande uit 15 videolessen incl. opdrachten en checklists - t.w.v. € 600,-

Exclusieve community voor ondersteuning, inspiratie en feedback t.w.v. € 400,-

Feedback op opdrachten t.w.v. € 300,-

How-to-library met DIY video's die continu wordt aangevuld t.w.v. € 250,-

BONUS: alle bonus lessen t.w.v. € 300,-

BONUS: alle gast masterclasses t.w.v. € 683,- 

Uit ervaring weet ik dat het onmogelijk is om geen zichtbare veranderingen te veroorzaken als je een half jaar één uur per week committeert aan SEO. Maar ik begrijp als geen ander je angst dat het niet voldoende gaat opleveren.

Maar wat nou als ik deze academy volg en er niks verandert...

Het ergste wat er kan gebeuren als je deelneemt aan de SEKOIA Academy is dat je ontdekt wat je doelgroep écht van je wilt weten, en dat je daar met je marketing op in kunt spelen. Dat je je beseft hoeveel mensen er behoefte hebben aan hetgeen waar jij goed in bent, of de producten die je aanbiedt. Dat het wél mogelijk is om in minder tijd effectieve content te maken, waardoor je meer vrij tijd, vrijheid, plezier en voldoening haalt uit je eigen onderneming.

Dus als je bereid bent om de uitdaging aan te gaan, je angsten durft los te laten en de kracht van SEO omarmt, dan is de SEKOIA Academy geschikt voor jou.

Benieuwd wat de deelnemers zeggen?

"Een overzichtelijke SEO cursus waarbij alle aspecten duidelijk worden vertelt, uitgelegd en beargumenteerd. Het maakt het heel persoonlijk dat je een foto van jezelf bij de video's hebt, dan enkel je stem te horen. Je hebt echter een fijne stem om naar te luisteren, je houdt hiermee de aandacht vast van de luisteraar."

"Het is super mooi ingericht en de modules met lessen en video's zijn heel duidelijk waardoor je van te voren weet wat je gaat kijken als je op een les klikt."

"Ik vind alle modules super mooi (en stijlvol qua branding - mijn complimenten) en helder uitgelegd. Super praktisch en interessant om te volgen. Persoonlijk vond ik module 3 over zoekwoorden mega interessant, omdat je dan zoveel helderheid krijgt wat er allemaal voor kansen nog zijn."

"Ik denk dat ik nog nooit zo'n heldere en duidelijke training heb gevolgd over een specifiek onderwerp. Het zit echt goed in elkaar! En je maakt het super laagdrempelig en duidelijk tegelijk. De masterclasses zijn ook een leuke bonus."

"Ik vond de inhoud erg duidelijk en makkelijk te begrijpen, dit vanwege de overzichtelijke video's met begeleidende visuals maar ook af en toe de extra uitleg in woorden zodat je sommige dingen zoals welke soorten zoekwoorden er zijn rustig op je gemak kan lezen. Jouw stem werkt ook mee met het goed kunnen focussen op wat je precies uitlegt in de video's, deze houdt een goed tempo aan en heeft goed en duidelijk geluid."

In de afgelopen 11+ jaar heb ik voor de meest uiteenlopende merken mogen helpen met het behalen van grote omzetten vanuit organisch verkeer.

De werkwijzen van mijn werkgevers spraken mij niet aan: onnodig ingewikkeld, puur gefocust op de quick fixes en verre van duurzaam. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: simpel, snel en vooral gefocust op resultaat. Volgens die SEO-methode werk ik al jaren met succes.  Nu is het tijd voor jou om met weinig moeite óók zichtbaar en consistent meer klanten aan te trekken uit Google.

Hi, ik ben Manouk, en ik help freelancers tot gevestigde merken met het vergroten van hun bereik én omzet door middel van mijn eigen SEO-methode.

over sekoia

Onder andere deze merken maakte succesvol gebruik van mijn SEO-methode:

Rosa & elle - Buro90

"Wat SEO betreft wisten we van toeten noch blazen. Manouk leerde ons de kneepjes van haar vak. Meteen toepasbaar én direct resultaat. Voor SEO moet bij Manouk zijn!"

Fleur prins

“Tijdens de sessies kreeg ik duidelijke uitleg, antwoord op al mijn vragen en ze stuurt je naar huis met huiswerk. Zo ga je direct aan de slag zodat je ook echt resultaat boekt”

Chantal nolte

"SEO was voor mij abracadabra: ik wilde er niets van weten.

Nu heb ik er zelfs lol in om waardevolle content te creëren. Manouk maakt het gemakkelijk."

Zij gingen je voor.

FAQ

Deze academy is een stok achter de deur als je al jaren probeert om zelf aan de slag te gaan met SEO, maar je onzekerheid je tegenhoudt. Naast alle kennis en tools (die continu aangevuld worden) waarmee je zelf consistent meer klanten leert aantrekken uit de zoekmachines, krijg je toegang tot een actieve community. Een plek voor al je vragen, feedback, en vooral een plek waar je je succes kunt vieren. 

De SEKOIA Academy is perfect voor ondernemers die binnen 6 maanden hun eigen expertise willen omzetten in een effectieve SEO content marketing strategie, waarmee ze consistent nieuwe klanten kunnen aantrekken via Google. Deze aanpak is niet alleen geschikt voor coaches, maar ook onder andere voor webshops, influencers, bloggers en dienstverleners. Twijfel je? Mail mij dan!

Het doorlopen van de modules inclusief opdrachten kost je maximaal 6 uur. Vanaf dat punt kun je aan de slag met het uitvoeren van je SEO-strategie. Vanaf dat punt vraag ik je één uur per week te besteden aan het optimaliseren van je website (denk aan het ontwikkelen van nieuwe content, optimaliseren van bestaande content en wat kleine website aanpassingen). Valt reuze mee, toch?

Absoluut! In deze Academy focussen we voornamelijk op het contentgedeelte van SEO. Waarom? Omdat content het essentiële onderdeel is van een succesvolle SEO-strategie. Bovendien is het technische aspect in veel gevallen niet langer noodzakelijk. In de How-to-library leg ik echter de meest voorkomende technische optimalisaties uit in begrijpelijke taal (of met een video) aan je uit.

Zeker! Bij het afrekenen heb je de mogelijkheid om een pakket van drie 1:1 sessies aan te schaffen. Zo'n pakket bestaat uit drie sessies van 45 minuten, waarbij je mijn onverdeelde aandacht hebt. Let op: de beschikbaarheid is beperkt. Merk je tijdens de Academy dat je toch behoefte hebt aan extra begeleiding? Dan is er daar ook een optie om extra 1:1 sessies aan te schaffen, mits er nog beschikbaarheid is.

Je kunt om de maand instappen in de SEKOIA Academy omdat ik dan overzicht kan behouden wie er in de academy zitten, maar ook hoever iedere deelnemer is. Ook al is het geen 1:1 programma, ik vind het wel belangrijk om betrokken te zijn bij de voortgang van iedere deelnemer. Ben je net te laat met aanmelden? Het is mogelijk om maximaal twee weken na een startdatum in te stromen in die groep door een e-mail te sturen.

Ben je regelmatig uitgeblust van al het content ontwikkelen? Heb je behoefte om wekelijks nieuwe klanten te hebben, zonder dat je daar een groot deel van je werkweek aan kwijt te zijn? Maar vooral: ben je toe aan het aantrekken van droomklanten door je eigen vakkennis op een strategische manier te delen? Investeer dan de aankomende 6 maanden één uur per week, en ik beloof je dat je zichtbaar in het vizier van je klanten staat.

Ben jij klaar voor meer droomklanten door SEO, zonder dagelijks content te ontwikkelen?

sekoia academy