menu

seo consultancy

SEO consultancy & uitbesteden

SEO advies en hulp in de vorm van een doorlopende samenwerking of een strippenkaart

seo consultancy

Je ambitie is oneindig. Je begrijpt dan ook als geen ander dat langetermijnmarketing je verder gaat brengen, en dat SEO dé sleutel is om gevonden te worden als degene met de meeste inhoudelijke vakkennis.

Maar het zelf uitvogelen? Neh - daar heb je geen trek in.

Laat mij de vertaalslag maken om je kennis in te zetten als je sterkste marketingkanaal neer te zetten zodat jij er geen omkijken naar hebt.

SEO is een prioriteit - maar die activiteiten heb je liever niet op je eigen to-do list.

Voor iedereen die kennis niet alleen willen inzetten om hun klanten mee te helpen - maar óók voor jezelf wil laten werken.

Of als je klaar bent met het investeren van tijd en geld in content met een verloopdatum, en toe bent aan een duurzame marketingstrategie.

Of simpelweg omdat je het niet langer kunt aanzien dat die concurrent telkens boven je staat in de zoekresultaten, terwijl jouw aanbod 1000x beter aansluit bij de wensen van jullie doelgroep.

Of - all of the above.

Geschikt voor startende ondernemingen, freelancers tot gevestigde bedrijven.

... je iedere maand zichtbare groei wilt zien - zonder rompslomp

... je je tijd liever besteedt aan het groeien van je bedrijf

... je geen behoefte hebt om SEO-specialist te worden

dit is wat voor jou als...

IRIS BOUMAN - ADAPTICS

"Manouk is een echte topper op het gebied van SEO! Naast de basis die je mag verwachten van een SEO-expert, komt Manouk proactief met nieuwe ideeën én is ze een fijne sparringpartner op het gebied van contentmarketing en gebruiksvriendelijkheid van je website. Een absolute aanrader als je mooie stappen wilt zetten in organische vindbaarheid."


review

Doorlopende samenwerking (vanaf €750,- pm)


SEO strippenkaart (vanaf 10 uur)

Doorlopende samenwerking (vanaf €750,- pm)
 
SEO strippenkaart (vanaf 10 uur)

In deze flexibele samenwerking neem ik (een deel) van de SEO van je over.  Van het opstellen en bijschaven van een strategie, het redigeren van je SEO-content tot aanpassingen doorvoeren in je website.

Heb je behoefte aan een doorlopende samenwerking? In dat geval neem ik (een deel) van je SEO over, en zorg ik dat de gewenste resultaten behaald worden.

Liever af en toe hulp inschakelen? Neem dan een strippenkaart af. Zodra je hulp nodig hebt kun je mij een seintje geven, en plan ik de werkzaamheden op het eerste vrije momentje in mijn agenda in (altijd binnen een week).

seo by manouk

seo consultancy

samenwerken doen we zo:

iris bambacht - Studio bambacht

LAURA EBBENHORST - Kek Mama

Lisa Kroon - lichtpuntjes

"Tijdens het traject heeft Manouk mij goed op weg geholpen in de wereld van SEO. Ze heeft veel kennis en is erg enthousiast over haar vak. Dat werkt aanstekelijk!"

resultaten

“Door de komst van Manouk staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid”

"Binnen één jaar groeide ons organisch verkeer maar liefst 889%! Ik ben oprecht blij met de samenwerking en kijk er naar uit om deze voort te zetten in de toekomst.”

In de afgelopen 11+ jaar heb ik voor de meest uiteenlopende merken mogen helpen met het behalen van grote omzetten vanuit organisch verkeer.

De werkwijzen van mijn werkgevers spraken mij niet aan: onnodig ingewikkeld, puur gefocust op de quick fixes en verre van duurzaam. Daarom heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: simpel, snel en vooral gefocust op resultaat. Volgens die SEO-methode werk ik al jaren met succes. Nu is het tijd voor jou om met weinig moeite óók zichtbaar en consistent meer klanten aan te trekken uit Google.

Hi! Ik ben Manouk, en met mijn bewezen SEO-methode help ik je met minder content consistent méér leads aantrekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Plan een gratis kennismaking

Of je nu liever zelf aan de slag wilt met SEO, het liever uitbesteedt of het graag samen wilt doen. Ik laat je in een kennismakingsgesprek zien waar je kansen liggen op het gebied van SEO, en hoe ik je eventueel kan helpen. Natuurlijk geheel vrijblijvend!