The SEO Quarter

getting it done

strategiedag + 3 maanden samenwerken

the seo quarter

Je hebt de ambitie om de troon als de persoon met de meeste kennis in je branche te claimen.

Je kijkt op tegen het stukje marketing dat daar bij komt kijken. Want je hebt geen behoefte om iedere nieuwe, trending marketingkanaal onder de knie te krijgen. Maar wilt wél zichtbaar zijn voor je doelgroep.

Wat als je door middel van je eigen vakkennis actief in het vizier van je volgende klanten kunt komen?

Je wilt razendsnel doorgroeien, maar marketing is niet je superpower.

Of je nu verlangt naar het magische gevoel dat klanten zichzelf bij je melden - maar uit angst van het maken van fouten je website laten versloffen.

Of omdat je pijnlijk afhankelijk bent van wegwerp marketingkanalen zoals social media, en de vijver waarin je vist aanzienlijk wilt vergroten.

Of omdat je het niet meer kan aanzien dat er nog steeds content wordt gefabriceerd zonder strategie.

Of - all of the above.

Geschikt voor iedereen die zelf wil starten met SEO - niet weet waar te starten, en vreest niet door te zetten tot het zichtbare resultaat.

... je binnen 3 maanden zichtbaar resultaat wilt.

... je niet veel tijd voor je marketing hebt.

... je toe bent aan een consistente flow aan leads.

dit is wat voor jou als...

Na deze dag staat er een sterke fundering voor het zichtbaar maken van je merk binnen het volgende kwartaal.

SEO-strategie op maat

kwartaal plan

alle kennis & tools

ready to start

Je pogingen tot vindbaar worden zijn waardeloos zonder een ijzersterke strategie. Tijdens de 1:1 strategie dag gaan we samen een SEO-strategie opstellen voor je bedrijf. Waarom samen? Zodat jij in de toekomst zelf een vervolgstrategie kan opstellen waarmee je de vindbaarheid van je merk consistent laat groeien.

Locatie: Samen te bepalen
Duratie: van 10:00 t/m 17:00
Inclusief lunch, koffie & thee

set the base

1:1 strategie dag

one

Beschikbaarheid:
Mei: 0 plekken
Juni: 2 plekken
Juli:  1 plek

6 x 1:1 sessie (online)

pick my brain via e-mail

paniek? i'm on speeddial

zichtbare resultaten

In 3 maanden tijd ga je de opgestelde SEO-strategie uitvoeren. Om de week hebben we een online 1:1 sessie waarbij we samen aan je SEO gaan werken. Zie mij als je als je SEO cheerleader: ik zorg dat je on track blijft. Loop je achter op schema? Dan geef ik je een dosis tough love. Je meldt je aan voor The SEO Quarter voor resultaat - en die gaan we als team behalen.

Kom je ergens niet uit? Dan help ik je verder via e-mail. Ben je bang dat je je website gesloopt hebt? Dan sta ik onder speeddial. 

get it done

3 maanden 1:1 begeleiding

TWO

Staat je vraag er niet tussen? Plan een kennismakingscall in - en dan babbelen we over al je vragen.

Voor iedereen die een website heeft en daar meer doelgericht verkeer naar wilt trekken door middel van SEO. Van ondernemers, in-house marketeers tot hobbyisten. Zolang je intentie is dat je écht voor resultaat wil gaan binnen 3 maanden - want dat is het doel van THE SEO QUARTER.

voor wie is the seo quarter geschikt?

faq

Je volledige inzet en aandacht op de momenten dat wij samenwerken, zoals tijdens de strategie dag en de online 1:1 sessies. Daarnaast zul je in deze 3 maanden regelmatig content  gaan ontwikkelen voor je website. Ik verwacht dat je gemiddeld per week zo'n 2-4 uur kwijt bent aan je SEO.

wat wordt er van je verwacht?

Dat bepalen we samen tijdens een kennismakingscall. Ik heb op dit moment geen eigen kantoor, en zal daarom een meettingroom voor een dag afhuren. Heb je een eigen kantoorruimte of weet je een fijne plek waar we een dag in alle rust kunnen werken? Dan kan ik ook jouw kant opkomen.

waar spreken we af voor de strategiedag?

Ja, natuurlijk! Je hebt de optie om in één keer - of in 3 termijnen te betalen. Er zit geen verschil in de totaalprijs bij het kiezen van één of drie betaaltermijnen. Dus kies waar jij het meest comfortabel mee bent!

kan ik in termijnen betalen?

angela wind

rosa & elle

Fleur prins

“Tijdens de sessies kreeg ik duidelijke uitleg, antwoord op al mijn vragen en ze  stuurt je naar huis met huiswerk. Zo ga je direct aan de slag zodat je ook echt resultaat boekt”

resultaten

“Wat SEO betreft wisten we van toeten noch blazen. Manouk leerde ons de kneepjes van haar vak. Meteen toepasbaar én direct resultaat. Voor SEO moet bij Manouk zijn!”

“Manouk is een zeer gedreven en up-to-date SEO specialist. Wat ik waardeer is dat ze haar vakkennis kan vertalen in praktische stappen Een aanrader dus!”