SEO by Manouk

seo by manouk

geef je seo uit handen

seo by manouk

Je ambitie is oneindig. Je begrijpt dan ook als geen ander dat langetermijnmarketing je verder gaat brengen, en dat SEO dé sleutel is om gevonden te worden als degene met de meeste inhoudelijke vakkennis.

Maar het zelf uitvogelen? Neh - daar heb je geen trek in.

Laat mij de vertaalslag maken om je kennis in te zetten als je sterkste marketingkanaal neer te zetten zodat jij er geen omkijken naar hebt.

SEO is een prioriteit - maar die activiteiten heb je liever niet op je eigen to-do list.

Voor iedereen die kennis niet alleen willen inzetten om hun klanten mee te helpen - maar óók voor jezelf wil laten werken.

Of als je klaar bent met het investeren van tijd en geld in content met een verloopdatum, en toe bent aan een duurzame marketingstrategie.

Of simpelweg omdat je het niet langer kunt aanzien dat die concurrent telkens boven je staat in de zoekresultaten, terwijl jouw aanbod 1000x beter aansluit bij de wensen van jullie doelgroep.

Of - all of the above.

Geschikt voor startende ondernemingen, freelancers tot gevestigde bedrijven.

... je iedere maand zichtbare groei wilt zien - zonder rompslomp

... je je tijd liever besteedt aan het groeien van je bedrijf

... je geen behoefte hebt om SEO-specialist te worden

dit is wat voor jou als...

maandelijks opzegbaar

proactieve aanpak

Zoveel contact als je wilt

zichtbare resultaten

In deze maandelijks opzegbare, flexibele samenwerking neem ik de SEO van je over.  Van het opstellen en bijschaven van een strategie, tot het plannen en creëren van content, van linkbuilding tot optimalisaties binnen de website. En dat voor een vaste prijs per maand.

In deze samenwerking neem ik de leiding en stippel ik de weg uit naar meer zichtbaarheid bij je doelgroep.

Minimaal één keer per maand wil ik met je bellen om mijn plannen voor de groei bij je voor te leggen. Mee eens? Dan ga ik aan het werk.

seo by manouk

geef je seo uit handen

iris bambacht

LAURA EBBENHORST

suzanne de goeij

“Als er een Google-update is, hoor ik het als eerst van Manouk . Ze is 100% up-to-date en heeft met haar kennis de SEO van Ouders van Nu naar een hoog level getrokken.”

resultaten

“Door de komst van Manouk staat SEO als een huis. Het mooiste resultaat is dat het organische verkeer naar Kekmama.nl in één jaar met 200% is gegroeid”

"Binnen één jaar groeide ons organisch verkeer maar liefst 889%! Ik ben oprecht blij met de samenwerking en kijk er naar uit om deze voort te zetten in de toekomst.”

In de afgelopen 11+ jaar heb ik SEO-strategieën opgesteld en geïmplementeerd voor de grootste merken. Nu help ik ondernemers en bewuste merken met het groeien van hun zichtbaarheid. 

Ik zorg er samen met jou voor dat je een consistente stroom aan fijne klanten aantrekt, daar minder tijd aan kwijt bent waardoor jij je weer kunt focussen op hetgeen waarom je bent gaan ondernemen: het helpen van je klanten door middel van je passie.

Hi! Ik ben Manouk, en ik help je mijn bewezen SEO-methode toepassen zodat ook jij in minder tijd méér leads kunt aantrekken.

Plan hier een gesprek in